Nieuws

KYC analist salaris: Wat ga je verdienen?

 

Als je overweegt om een carrière als KYC analist te starten, ben je vast benieuwd naar het salaris dat je gaat verdienen. In deze blog bespreken we het salaris van een KYC analist, met specifieke aandacht voor junior, medior, en senior posities.

Wat verdient een KYC analist? 

Een KYC (Know Your Customer) analist speelt een cruciale rol bij financiële dienstverleners, door het controleren en verifiëren van klantgegevens om financiële misdrijven te voorkomen. Daar staat natuurlijk ook een goede beloning tegenover. Wat je gaat verdienen als KYC analist hangt voor een groot deel af van hoeveel ervaring je hebt. Om je het makkelijk te maken hebben we alles even in een tabel gezet.

Gemiddeld salaris KYC analist

Ervaringsniveau Salarisrange (per maand) Salarisrange bij FITZ Compliance
Junior €2.500 - €3.000 €2.800 - €3.000
Medior €3.200 - €4.500   €3.300 - €4.950
Senior €4.500 - €5.200 €4.500 - €5.700


Ook een bijdrage leveren? Ga aan de slag als KYC analist bij FITZ Compliance!
Of check eerst of jij bij FITZ Compliance past: ontdek onze cultuur en manier van werken. 
 

Je krijgt bij FITZ gelijk een contract voor onbepaalde tijd

Wat je ervaringsniveau ook is bij FITZ bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd aan. Dit onderscheidt ons van andere partijen die vaak alleen tijdelijke projectovereenkomsten bieden. Wij geloven in langdurige samenwerking en waarderen jouw inzet vanaf het begin. 

Junior KYC analist salaris

Een junior KYC analist, die net begint in de sector, kan een startsalaris verwachten van €2.500 - € 3.000 per maand. De term junior verraadt het al een beetje, dit is vaak een instapfunctie. Denk aan recent afgestudeerden of mensen met minder werkervaring in de financiële sector. Als junior KYC analist voer je basiscontroles uit en ondersteun je ervaren collega's bij het verzamelen en verifiëren van klantinformatie.

Ben jij klaar om je carrière te starten en je te ontwikkelen als KYC analist? Solliciteer vandaag nog en bouw aan je toekomst! Of check eerst of jij bij FITZ Compliance past: ontdek onze cultuur en manier van werken.   

KYC analist salaris Wat ga je verdienen

Medior KYC analist salaris

Als medior KYC analist timmer je al wat langer aan de weg, dat zie je ook terug aan de hoogte van je salaris dat stijgt naar €3.200 – €4.500 per maand. 

In deze rol heb je meer verantwoordelijkheden, zoals het zelfstandig uitvoeren van complexe onderzoeken en het begeleiden van junior analisten. Je hebt ook een meer kennis van regelgeving en compliance processen, wat je onmisbaar maakt voor de organisatie.

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière als KYC analist? Solliciteer vandaag nog en bouw aan je toekomst! 
Of check eerst of jij bij FITZ Compliance past: ontdek onze cultuur en manier van werken.   

Senior KYC analist salaris

Een senior KYC analist heeft meestal meer dan vijf jaar relevante werkervaring en kan een salaris verwachten van €4.500 - € 5.200 of meer per maand. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van teams, het opstellen van strategische plannen en het waarborgen van de naleving van de regelgeving op alle niveaus van de organisatie. 

Senior KYC analisten spelen ook een sleutelrol bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe processen en systemen om financiële criminaliteit te bestrijden.

Wil jij bijdragen aan een betere financiële wereld? Solliciteer nu!
Of check eerst of jij bij FITZ Compliance past: ontdek onze cultuur en manier van werken.   

Werken als KYC analist gaat verder dan alleen het salaris

Het salaris van een KYC analist varieert dus afhankelijk van de ervaring en de verantwoordelijkheden die bij de functie horen. Van junior posities met een startsalaris van €2.500 per maand tot senior rollen met salarissen van €5.220 of meer. 

Maar een carrière als KYC analist biedt je niet alleen een financiële beloning, maar ook de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van financiële misdrijven.

Ook een bijdrage leveren? Ga aan de slag als KYC analist bij FITZ Compliance

Solliciteer nu en ga aan de slag als KYC analist

 

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

Login